null
null
null

SPORTIGA FORMER.

Unikt skulptural och inbjudande attraktiv - Corsa OPC är svår att motstå. Sportig grill, precisionsstrålkastare, flödande taklinjer, kraftfulla proportioner. Främre OPC-spoiler, sidokjolar och nedre bakre spoiler med dubbla utblås, tillsammans med en uttrycksfull valbar bakre OPC-takspoiler, talar sitt tydliga språk.
null

SPORTIG STIL OCH KOMFORT.

Insidan präglas av en sportig stil där Recaro-prestandastolarna sätter tonen tillsammans med den läderklädda sportratten och den läderklädda OPC-växelspaken. Sportpedalerna i borstat rostfritt stål ger helt rätt känsla.
null

BELYSNINGSTEKNIK.

Bi-Xenonstrålkastarna ger utmärkt sikt nattetid. Den integrerade kurvbelysningen ökar säkerheten. Opels karakteristiska LED-ljus tillför attityd och gör att du syns dagtid.
null

FÄLGAR SOM DRAR BLICKARNA ÅT SIG.

Fälgarna säger mycket om dig. Corsa OPC har specialdesignade 17- eller 18-tums fälgar som tillför extra personlighet och minskar den ofjädrade vikten för bättre körkänsla.
null

HJÄLPSYSTEM FÖR FÖRAREN.

Premiumfunktionen Opel Eye är ett av de säkraste och mest avancerade hjälpsystemen som någonsin byggts in i en bil.
null

PARKERINGSHJÄLP.

Parkeringssensorerna hjälper dig att parkera smidigt och säkert.
null

SMIDIGA PARKERINGAR.

Hastighetsberoende elektrisk servostyrning ger mer precision och sparar bränsle. Med knappen för City-läge kan du öka assistansen när du parkerar eller manövrerar i låga hastigheter.
null

SIKT OCH LJUSPAKET.

För mer avkopplande körning reagerar Corsa på väder- och ljusförhållanden med valbara Sikt & ljuspaket.
null

YOUR PERSONAL CONNECTIVITY AND SERVICE ASSISTANT.

Dygnet runt, veckans alla dagar - med Opel OnStar får du tillgång till våra tjänster praktiskt taget var som helst i Europa, även på platser med svag mobiltäckning.
null

BÄTTRE UPPKOPPLAD.

Anslut smidigt och tala fritt med det allsidiga multimediasystemet Intellilink R 4.0, som är kompatibelt med Android Auto från Google eller Apple CarPlay.
null

LÄTTLYSSNAT.

Radio R 3.0 har 4 × 20 W och valbart DAB+. Med CD 3.0 BT får du dessutom CD-spelare samt ljuduppspelning och handsfreetelefoni via Bluetooth®. USB och DAB+ kan väljas till.
null

VÄRMEFUNKTIONER.

Unna dig lyx i form av rattvärme, uppvärmd bakruta och uppvärmda speglar. Vi ser till att du håller värmen.
null

ELMANÖVRERAT SOLTAK MED GLASRUTA.

Släpp in frisk luft med en knapptryckning! Det stora elmanövrerade soltaket* med en inbyggd vindavvisare skyddar mot drag och solskyddet ger svalka. *Tillval.
null

FLEXIBEL LASTKAPACITET.

Corsa är minst sagt flexibel. Lastutrymmesgolvet med inställbar höjd är lätt att använda och kan snabbt och enkelt anpassas för olika typer av last.
null

KLARA, FÄRDIGA, GÅ!

En motor på 152 kW (207 hk) ger en exalterande körupplevelse. Corsa OPC presterar på topp!
null

PERFEKTA VÄXLINGAR.

Corsa OPC har en sexväxlad manuell växellåda som förenar precision, glädje och förstklassig bränsleekonomi så att du kan få ut maximalt av din körning. Den sportiga växelspaksknoppen pryds av ett OPC emblem som ger en vink om dess sportighet.
null

DYNAMISK KÖRNING.

Opel Corsa OPC är en sensationell blandning av kraft, teknologi och stil. 152 kW (207 hk) med imponerande väghållning är en klassisk kombination. Den åker på sänkt upphängning med Frequency Selective Damping (FSD) samt optimerad styrning och 308 mm bromsskivor för överlägsen precision.
null

OPEL CORSA OPC.

Opel Corsa OPC är en sensationell blandning av kraft, teknologi och stil.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.