null

TYSK ARBETSKRAFT BARA GÅR OCH GÅR.

Vi pratar gärna högt och länge om våra klassledande motorer, överlägsna lastutrymmen och tyska kvalitet. Men något vi är lite extra stolta över är vår unika trygghetslösning. Att alla som köper en transportbil från Opel får tre års service, vägassistans och garanti på köpet. Ett garanterat bekymmersfritt bilägande i tre år, med professionell service hos våra auktoriserade verkstäder och assistans som hjälper dig direkt om det skulle uppstå problem längs vägen. Sov lugnt med arbetskraft som aldrig behöver stå stilla.
null

Vivaro: Jobbar hårdare och klagar aldrig.

Låt oss presentera Vivaro, en tysk arbetsikon som är både rymlig och kostnadseffektiv. Mycket tack vare sin nya 1,6 liters BiTurbomotor, med klassledande förbrukning på bara 5,9 l/100 km. De nya motorerna ger ett högre vridmoment vid låga varvtal och mer kraft vid höga varvtal. Det innebär att du kan accelerera även med full last, utan att gå miste om en smidig och mjuk körupplevelse. I det väl tilltagna lastutrymmet kan du lasta stort, brett och avlångt upp till imponerande 1,2 ton (ca). Vivaro är helt enkelt en stark och uthållig arbetshäst som aldrig gnäller.

Från 189 900 kr (exkl. moms)
null

Movano: Lyfter tungt och går med på det mesta.

För kraftfulla Movano är inget jobb för stort eller för tungt. Den funktionella transportbilen finns i en mängd olika varianter, chassilängder och höjder. Oavsett vilken du väljer får du en stark bil med enastående prestanda som inte kompromissar när det kommer till komfort och design. Precis som Vivaro är Movano försedd med våra nya bränslesnåla BiTurbo-motorer.

Från 229 900 kr (exkl. moms)
null

Combo: Liten på utsidan, enorm inuti.

Att kalla Combo för mångsidig är en rejäl underdrift. Trots sin smidiga och kompakta storlek kan du lasta nästan ett ton i det stora lastutrymmet på hela fem kubikmeter. Dessutom har du möjlighet att välja mellan upp till sex olika motorer, beroende på vad som passar din verksamhet bäst.

Från 119 900 kr (exkl. moms)
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.