null

SERVICE & TJÄNSTER.

null

Verkstad

Nordmarkens Motor är auktoriserad Opel-verkstad. Rätt underhåll och regelbunden service ger dig en trygg och säker bil. Våra kunniga Opeltekniker har den senaste tekniska informationen, verktygen och diagnosprogrammen som gör att de kan din Opel in i minsta detalj.
null

Däckhotell

Förvara dina däck tryggt och säkert hos oss. Det är viktigt att däcken är hela och rena samt att de förvaras i rätt miljö för att öka livslängden. Vi kontrollerar så att dina däck är godkända innan du bokar tid för byte och erbjuder dig bra pris på nya däck om så skulle behövas.
null

Fogelsta släp

Fogelstas utbud av släpvagnar är väldigt stort och väldigt brett. Deras släp kännetecknas av en slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet. De sakerna kan du alltid förvänta dig av en släpvagn som det står Fogelsta på.
null

OpelKortet & Opel Försäkring

Opel Försäkring är utvecklat och skräddarsytt för att vara en unik bilförsäkring med 100 procent fokus på Dig som kör Opel. OpelKortet ger Dig ett billigare bilägande genom att Du vid alla köp får en bonus som Du sedan kan använda hos oss.
null

Nya Opel FlexCare

Opel FlexCare är ett trygghetspaket tillgängligt för personbilar, företagskunder och privatleasing. FlexCare ger dig ett bekymmersfritt bilägande och kan anpassas till dina specifika behov efter körsträcka eller omfattning av tjänsten.

null

myOpel

Genuin Opelservice, helt enkelt den bästa service du kan ge din Opel. Nu har vi uppgraderat för att ännu bättre passa dina och din Opels behov.null

Kontroller

Planerat underhåll, kontroller, däck, olja? Håll din Opel i trim med hjälp av Opels kunniga auktoriserade verkstäder.
null

Opel Originalservice

Opel Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.
null

Motorolja

Opel har utvecklat en ny olja för att uppfylla de nya kraven. dexos2 är den nya miljövänliga högprestandaoljan från Opel. Den är speciellt framtagen för de nyaste Opelmodellerna och är även det bästa valet för alla tidigare modeller, både bensin- och dieseldrivna.
null

Opel Omtanke

Rätt underhåll och regelbunden service varje år ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Ju fler år och mil som läggs till din bil, desto viktigare är det att rätt saker kollas och åtgärdas i tid.

Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.